Dienstverlening

Bintelligence bied een uitgebreide dienstverlening in de ICT. Oplossingen om productiviteit te verbeteren, beheerskosten te beperken en beschikbaarheid van (web)diensten te verhogen. Bintelligence bied onderandere maatwerkoplossingen, standaardoplossingen en een combinatie van beiden. Zo kunt u denken aan:

Software as a service

Bintelligence biedt een uitgebreid pakket van software oplossingen voor een vast bedrag per maand. U betaalt alleen voor wat u gebruikt, oplossingen zijn op maat gemaakt naar uw wensen. Oplossingen hebben een gegarandeerde beschikbaarheid en uiteraard zijn er mogelijkheden voor ondersteuning en additionele serviceverlening.

Cloud-based solutions

Bintelligence bied cloud-based solutions voor een website, of bijvoorbeeld voor business applicaties waar veel gebruikers gebruik van maken. Additioneel bieden wij diensten die zijn gebaseerd op Microsoft's cloud based offerings waaronder SharePoint, Office 365 en Microsoft Exchange Online. Als u uw huidige oplossing naar de cloud wilt brengen kunnen wij u daar ook bij helpen.

Software licenties

Er zijn vele vormen van software licenties beschikbaar en vaak zijn er meerdere opties beschikbaar voor hetzelfde product. Bintelligence is gespecialiseerd in het vinden van oplossingen die u kosten besparen en flexibiliteit bieden. Deze dienst kunnen wij al bieden als u 20 of meer licenties wilt aanschaffen of vernieuwen.

Support

Bintelligence bied zowel telefonische support als on-site support op projectbasis of ad-hoc basis. Vaak wordt onze support dienstverlening meegeleverd samen met andere producten of dienstverleningen, maar ook als u alleen support wenst voor uw bedrijf kunt u uiteraard bij ons terecht.

Tools voor telefonische support

Wij gebruiken teamviewer voor het geven telefonische support om de eindgebruiker bij te staan. U kunt onze teamviewer client hier downloaden.